
Als het eens iets meer mag zijn dan een degustatie: dineren met aangepaste bieren! Wil je ook eens graag op restaurant gaan in je eigen huis en samen met enkele vrienden genieten van een heerlijk diner en lekkere bieren? BierFestivus stelt, in overleg, een 5-gangen seizoensmenu samen en selecteert bij elk gerecht een bijpassend bier. We werken zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten.
- Je krijgt een 5-gangenmenu, bestaande uit 2 amuses, een voorgerecht, een hoofdgerecht, dessert en een digestief bij de koffie met zelfgebakken koekjes.
- Bij elke gang wordt er een bijpassend bier geserveerd.
- Vegetarisch of allergieën? Geef ons dit op voorhand door en we houden hier rekening mee.
- Je stelt je keuken ter onze beschikking. Het voorbereidend werk gebeurt bij ons thuis en de afwerking in jouw keuken.
- Jij zorgt voor het gezelschap en een mooi gedekte tafel. Wij doen de rest: koken, opdienen, uitleg over de bieren, afruimen en afwassen.
- Wij laten de keuken achter in de staat waarin we ze aantroffen zodat u zonder zorgen kunt genieten van het diner met uw vrienden of familie.
- Tijdens de zomermaanden bieden we ook een BBQ menu aan.
- Betaling mogelijk via overschrijving of via PayConiq.
Prijs
Vanaf € 70 per persoon, met een minimum van 6 personen.
Herfstmenu
Amuses
Mini pompoensoepje met krokante croutons en truffelolie
Herfsttaartje met geitenkaas, walnoten, vijgenconfijt en honing uit den hof
Met Barbãr Blond van Brasserie Lefebvre
Voorgerecht
Sint-Jacobsvruchten op een crème van knolselder met bospaddenstoelen en een krokante crumble van spek en hazelnoot
Met Vageblond Primeur van Brouwerij Vagebond
Hoofdgerecht
Hertenfilet met bosvruchtensaus, Hasselback aardappel en geroosterde pastinaak en rode biet
Met Lambic & Stout van Brouwerij Timmermans en Guinness
Dessert
Crumble van peer, geserveerd met een bolletje vanille-ijs
Met Rochefort 10 van Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy
Koffie
Met zelfgebakken koekjes
Digéstif met Naughty Napoleon van Brouwerij ‘t Verzet



